Mogućnosti aplikacije

Preuzmite Steam And Shine aplikaciju i zaboravite pozive i neprijatnosti čekanja.

Pregled pranja

Po završetku pranja imaćete sliku prije i posle pranja, kao i mogućnost ocjenjivanja pranja. Vaše ocjene se koriste u cilju unapredjivanja usluge.

Istorija pranja

Evidencija istorije pranja u Vašem džepu. Pogledajte datum, slike prije i posle pranja kao i Vašu ocjenu koju ste dodijelili.

Pranje na vašoj lokaciji

Steam And Shine mobilno pranje Vam pruža da izaberete lokaciju, vrijeme pranja i zakažete pranje putem aplikacije na Vašoj lokaciji.

O Aplikaciji

Uz pomoć Steam And Shine aplikacije možete povezati svoji korisnički nalog ili napraviti novi. Kada se Vaše pranje završi bićete obaviješteni putem notifikacije na Vašem Android uredjaju, pri tome ćete imati mogućnost da vidite sliku Vašeg vozila i ocijenite pranje. U aplikaciji takodje imate mogućnost pregleda istorije pranja, kao i lokacije i kontakte naše autoperionice.

Korisnici naše aplikacije redovno dobijaju popuste kao i gratis pranja ukoliko redovno koriste aplikaciju. Ukoliko ne želite da čekate i želite da izbjegnete neprijatnosti odbijanja zbog obima posla, iskoristite mogućnost zakazivanja pranja na Vašoj lokaciji putem aplikacije, prilikom čega ćete biti obaviješteni da li je Vaš termin i lokacija pranja odobrena.

Download from Google Play

1000+

Preuzimanja

2500+

Zadovoljnih
korisnika

4.80

Ocjene korisnika

Screenshots